Mainos

Vaihtoauto kahden vuoden takuulla – hyvä vaihtoehto jopa uudelle

Autokauppa on luottamuslaji. Tämä korostuu etenkin silloin, kun puhutaan käytetyistä autoista. Harvalla ostajalla on mahdollisuutta ja osaamista tutkia auton kuntoa pintaa syvemmältä. Onneksi mielenrauhaa ja turvallisuutta arvostaville on tarjolla täydellisesti tarkastettuja Mercedes-Benz Certified -takuuvaihtoautoja peräti kahden vuoden takuulla.

Täydellisesti tarkastettu, säännöllisesti huollettu

Mercedes-Benz Certified -takuuvaihtoautoja myydään Veho-liikkeissä. Mukaan hyväksytään vain parhaat yksilöt, jotka ovat enintään kuuden vuoden ikäisiä, 120 000 km ajettuja ja säännöllisesti merkkiliikkeessä huollettuja. Jokainen niistä on tarkastettu perusteellisesti Vehon sertifioiman huoltomekaanikon toimesta ja kaikki havaitut virheet on korjattu aitoja varaosia käyttäen.
-Virallisena maahantuojana näemme järjestelmistämme jokaisen Certified-ohjelmaan valitun auton historian. Siksi uskallamme luvata yli 100 000 kilometriä ajetuillekin autoille poikkeuksellisen pitkän takuun, kertoo Vehon markkinointijohtaja Janne Hällfors.

Huolenpitosopimus kiinteällä kuukausihinnalla

Kun ostaa vaihtoauton, jonka tehdastakuu on päättynyt, ostajalla on turvanaan vain kuluttajansuojalaki ja mahdollinen autoliikkeen myöntämä, usein lisämaksullinen takuu. Tämä koskee niin Suomesta kuin ulkomailtakin hankittuja autoja. Mercedes-Benz Certified -takuuvaihtoautoille myönnetään aina veloituksettoman takuun lisäksi mahdollisuus uusista autoista tuttuun huolenpitosopimukseen, mikä tarkoittaa yllätyksettömiä ja turvallisia kilometrejä vuosiksi eteenpäin.
- Huolenpitosopimuksella asiakas voi maksaa korottomasti huollot tasaerissä. Lisäksi se sisältää katkeamattoman matkan varmistavan Mobilo-liikkuvuuspalvelun, Janne Hällfors sanoo.

Tähti ei himmene käytettynäkään

Mercedes-Benz tunnetaan autoteollisuuden edelläkävijänä. Se on ensimmäisenä tuonut malleihinsa lukuisia teknisiä innovaatioita, kuten esimerkiksi lukkiutumattomat ABS-jarrut. Lisäksi se tunnetaan korkeasta laadustaan, jonka ansiosta myös Certified-autot tarjoavat mallista riippumatta jotain, mihin muut merkit eivät pysty: äärimmäisen vähän huolta ja poikkeuksellisen paljon vastinetta rahalle. Ja kun vaihdon aika joskus tulee, säännöllisesti merkkihuollettu Certified-auto on arvostettua valuuttaa edelleen.

Hyvä vaihtoehto uudellekin autolle

Mercedes-Benz kestää aikaa ja ajoa. Siksi käytetty premium-luokan Mercedes-Benz-takuuvaihtoauto on hyvä vaihtoehto uudellekin autolle. Jos puolestaan harkitsee käytetyn auton hakua ulkomailta, kannattaa sen alkuperä tarkistaa huolellisesti. Myös alkuperää koskevien dokumenttien aitous on syytä pyrkiä varmistamaan. Ja mitä enemmän kilometrejä autolla on ajettu, sitä huolellisemmin tulee perehtyä tehtyihin huoltoihin ja niiden sisältöihin.

Mercedes Benz Certified -takuuvaihtoauton ostaja voi olla varma, että valinta on helmi: huoleton ja turvallinen löytö vaihtoautojen joukosta. Veho Turussa on esillä Certified-autoja kaikista hinta- ja kokoluokista. Jokainen autoista on tottakai myös koeajettavissa, jotta asiakas saa ajotuntuman juuri häntä kiinnostavasta autosta.

Tutustu Certified-autoihin täällä