Mainos

Paikalliset palvelut kunniaan

Jussi Hietikko
Keskusautohallin yrittäjänä vuodesta 2003 toiminut Heikki Hedman kannustaa kaikkia suosimaan tässä vaikeassa tilanteessa paikallisia yrityksiä.
Keskusautohallin yrittäjänä vuodesta 2003 toiminut Heikki Hedman kannustaa kaikkia suosimaan tässä vaikeassa tilanteessa paikallisia yrityksiä.

- Automyynti on auki normaalisti, henkilökuntamme on paikalla ja meillä on todella hyviä tarjouksia niin uusista kuin vaihtoautoistakin, kertoo yrittäjä Heikki Hedman Keskusautohallista.

- Kauppa onnistuu etänä ja tarvittaessa myyjämme tuo auton koeajettavaksi omalle pihalle. Auton voi hankkia osamaksulla ja maksuerät voi siirtää alkamaan jopa neljän kuukauden päähän. Lisäksi pääosaan vaihtoautoistamme on saatavilla 1-2 vuoden takuu, Hedman jatkaa.

Huollon voi varata suoraan omalta omamekaanikolta, asiakaspalvelusta tai osoitteesta www.keskusautohalli.fi.

Auton voi tuoda huoltoon milloin vain, eikä asiakkaan ole pakko tulla sisälle, vaan avaimet voi jättää ulkona olevaan lukittuun postilaatikkoon koska tahansa.

Kaikkiin huollon töihin on mahdollista saada jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa.

”Noudamme auton huoltoon ja palautamme sen kotipihaan veloituksetta, mikäli asiakas on itse estynyt.”

Jotta auto pysyisi kunnossa, on kaikissa olosuhteissa tärkeää huolehtia huolto-ohjelman mukaisista toimenpiteistä.

Lisäksi Volvoihin saa veloituksetta Tiepalvelun, kun huollattaa auton vuosittain.

Heikki Hedman kertoo, että hänenkin työpäivät ovat muuttuneet, kun ihmiset pyrkivät välttämään ylimääräistä liikkumista.

- Olen mukana hakemassa ja palauttamassa autoja. Puhdistamme auton hallintalaitteet erittäin hyvin ja vielä asiakkaan pihassa desinfioidaan muun muassa ratti ja vaihteenvalitsin. Asiakkaat ovat olleet tähän todella tyytyväisiä.

Yhä useampi kuljettaja käyttää Keskusautohallin Omamekaanikko-palvelua, jolloin tuttu mekaanikko tuntee auton kuin omat taskunsa.

- Keväisin on hyvä hetki teettää autolle ilmastointihuolto ja vaihdattaa samalla raitisilmasuodatin. Myös ilmastoinnin desinfioinnit ovat suosittuja lisätoimenpiteitä, Hedman muistuttaa.

Jussi Hietikko
Kolme vuosikymmentä Keskusautohallilla omamekaanikkona työskennellyt Pekka Vuorenoja kertoo, että auton säännöllinen merkkihuolto on ennaltaehkäisevää toimintaa, joka pitää auton kunnossa ja ylläpitää arvoa.
Kolme vuosikymmentä Keskusautohallilla omamekaanikkona työskennellyt Pekka Vuorenoja kertoo, että auton säännöllinen merkkihuolto on ennaltaehkäisevää toimintaa, joka pitää auton kunnossa ja ylläpitää arvoa.

Sähköistys etenee uusien mallien myötä

Vuosimallista 2021 lähtien jokaisessa Volvo-mallissa käytetään sähköä apuna pienentämään kulutusta ja päästöjä.

Vaihtoehtoja ovat kevyt- ja ladattava hybridi tai täyssähköauto. Täyssähköinen XC40 on jo myynnissä ja ensimmäiset toimitukset alkavat syksyllä.

- Edustamillamme merkeillä on erittäin kunnianhimoisia tavoitteita sähköistymisen suhteen ja tällä saralla tulee tapahtumaan todella paljon, toteaa Hedman tyytyväisenä.

- Sopivasti näin korona-aikaan, Volvo on tuomassa uusiin autoihin erittäin tehokasta sisäilman suodatusjärjestelmää AAC, josta myyjämme kertovat mielellään lisää.

Jussi Hietikko

Keskusautohalli - perinteikäs mutta aikaansa seuraava

Keskusautohalli on yksi Suomen vanhimmista autoliikkeistä. Se on perustettu jo vuonna 1927 ja on yksi harvoja turkulaisessa omistuksessa olevia autoliikkeitä.

Turun lisäksi Keskusautohallilla on toimipisteet Raisiossa, Salossa ja Forssassa. Volvon lisäksi merkkiedustuksiin kuuluvat Honda, Renault, Dacia ja Nissan sekä huollossa lisäksi Hyundai.

Kaikki palvelut löytyvät osoitteesta www.keskusautohalli.fi

Pitkän linjan autokauppayrittäjä kannustaa kaikkia näiden vaikeiden aikojen läpi.

- Nyt jos koskaan on se aika, jolloin myös asiakkaan kannattaa suosia paikallisia yrityksiä. Näin turvataan palvelut ja työpaikat myös tulevaisuudessa.

Tervetuloa Keskusautohalliin!