Mainos:

Jää-Expo tuo jääurheiluväen yhteen elokuussa

Gatorade Centerissä tarjolla tietoa, taitoa sekä paljon tunnetta!

Jääurheiluväki ympäri Suomen maan pääsee valmistautumaan uuteen kauteen Turussa elokuun 13.-14. elokuuta. Gatorade Centerissä järjestettävä Jää-Expo -jääurheilutapahtuma pitää sisällään kaikkea mahdollista mitä jääurheilun ystävä voi haluta.

Kaksipäiväisessä tapahtumassa ovat mukana eri jääurheiluväen lajiliitot, joten tarjontaa riittää esimerkiksi taitoluistelun, ringetten ja jääkiekon ystäville läpi viikonlopun.

– Olemme todella iloisia, että saamme järjestää Suomen ensimmäisen puhtaasti jääurheiluun keskittyvän tapahtuman, joka tarjoaa monipuolisesti ohjelmaa sekä elämyksiä kaikenikäisille tapahtumavieraille, kertoo HC TPS:n liiketoimintajohtaja Heidi Aho.

– Ohjelmarunkoon on kiinnitetty jo useita palasia ja kesän edetessä saamme lisättyä ohjelmaan myös lisämausteita, Aho lisää.

Tapahtuma järjestetään ympäri Gatorade Centerin massiivisia tiloja sekä juuri valmistuneessa TPS:n harjoituskeskuksessa Messukeskuksen yhteydessä. On luentoja, lajiesittelyjä, mielenkiintoisia myyntipisteitä koko perheelle sekä tietenkin koko TPS:n tulevan kauden Liiga-joukkue.

Ja jottei mene aivan liian vakavaksi, niin maankuulu Korroosio Comedyn show’t palauttavat nauruhermot toimintaan muutamassa minuutissa.

Perheen pienimmille aukeaa puolestaan Jore-karhun johdolla Hunajamaailman ovet, joiden takaa löytyy tilaa temmeltää, leikkiä ja vaikka loikkiakin. Pääasia, että on hauskaa!

– Meidän vahva tahtotilamme on se, että tästä tapahtumasta muodostuu perinne, jonka voimme järjestää jatkossakin ja tapahtumaa koko ajan myös kehittäen, jatkaa Aho.

Jää-Expoa ovat mahdollistamassa mm. Hartwall, Atria, Bauer, Sherwood, Eurotam, Staga, Kiekkobussi, Ringetteliitto sekä Sport Service.

Tutustu tarkempaan Jää-Expo -ohjelmaan Gatorade Centerin sekä HC TPS:n kotisivuilta – ja osta lippusi elokuulle Lippu.fi:n sivuilta.