Turku

Jatkossa Turkua voi haukata pullan muodossa – MBakery ja Visit Turku kehittelivät kaupungille nimikkoleivoksen

NIKO SIEPPI
Turku-pullassa on välissä suklaalla maustettua kinuskikermaa ja päällä suklainen Turun vaakuna.
Turku-pullassa on välissä suklaalla maustettua kinuskikermaa ja päällä suklainen Turun vaakuna.

Turkulainen Mbakery ideoi kaupungille oman nimikkoleivoksen, Turku-pullan, joka tulee myyntiin maanantaina. Pullan taustalla on MBakeryn yrittäjä Mikko Hietala.

– Kun mietimme leipomolla uusia tuotteita täksi kevääksi, luin samalla asiakkaidemme lähettämiä viestejä. Yhtäkkiä keksin, että meidän pitää yhdistää supersuosittu Turku-suklaa ja leipomomme omatekoinen pulla, kommentoi Hietala tiedotteessa.

Turun pormestari Minna Arve toivoo herkulle pitkää ikää.

– Pulla tekee ihmiselle hyvää, Turku-pulla vielä parempaa, sanoo Arve tiedotteessa.

MBakeryn Turku-suklaatuotteet on ideoitu yhteistyössä Visit Turun kanssa. Visit Turun markkinointijohtaja Satu Hirvenoja innostui pullaideasta. Hänen mukaansa on tärkeää, että Turusta voi ostaa paikallisten yritysten valmistamia ruokamatkamuistoja.

MBakery ja Visit Turku ovat tehneet yhteistyötä jo pidempään. Hietala muun muassa suunnitteli Kiss My Turku -leivoksen vuonna 2015.

Haluatko käyttää

Osallistuaksesi keskusteluihin ole hyvä ja kirjaudu TS-tunnuksillasi

Olet kirjautuneena yritystunnuksella. Yritystunnuksella ei voi osallistua keskusteluihin.
Aloita keskustelu tästä jutusta
Viesti

Viesti lähetetty!

Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22.
Virhe viestin lähetyksessä.
TS:n verkkokeskustelun säännöt

Uudet näkökulmat keskustelussa vievät asioita eteenpäin. Siksi Turun Sanomat kannustaa verkkosivuillaan aktiiviseen ja rakentavaan keskusteluun.

Verkkokeskusteluun osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä (jonka pääset tekemään tästä). Rekisteröityminen ei edellytä lehden tilaamista.

Keskusteluun voit kirjoittaa omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Suosittelemme oman nimen käyttöä, sillä on arvokasta seistä mielipiteidensä takana. Ole kriittisenäkin kohtelias ja kunnioita muita. Epäasiallinen käytös estää osallistumisen keskusteluun.

Turun Sanomien verkkokeskusteluun tulevat viestit tarkastetaan ennakolta. Siksi viestit julkaistaan viiveellä, ja julkaisusta päättää toimitus. Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22. Toimitus voi lyhentää ja muokata kirjoituksia.

Kirjoittaja on juridisessa vastuussa viestinsä sisällöstä. Rasistisia, herjaavia tai ihmisten yksityisyyttä loukkaavia viestejä ei julkaista. Muista hyvät tavat, älä huuda äläkä kiroile.

Kirjoita napakasti. Emme julkaise yli 1 800 merkin viestejä. Pysy keskusteluketjun aihepiirissä. Älä yritä muuttaa aihetta. Tekstin yhteyteen voi liittää teemaan liittyviä asiallisia linkkejä, jotka toimitus tarkistaa ennalta. Mainoksia emme julkaise.

Verkon keskustelut ovat osa Turun Sanomien sisältöä, josta olemme vastuussa. Toimitus voi harkintansa mukaan sulkea keskusteluketjun.

Luitko jo nämä?